Het huis

Onze vakantievilla staat op een 6000m2 grondstuk op een schiereilandje in het plaatsje Rämmen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het meer, het bos en een idyllisch kerkje op een nabij gelegen landtong. De tuin is een waar speelparadijs voor de kinderen, met veel ruimte om te voetballen, volleyballen of te spelen op de verschillende aanwezige speeltoestellen zoals; een schommel, kabelbaan en een zandbak. Op warme zomeravonden kunt u heerlijk lang buiten zitten en genieten van een kampvuur of bij de barbecue. Overdag kunt u in de omgeving urenlang zwerven in de bossen of zwemmen en vissen in het meer. Ook kunt u de omgeving verkennen met een (zelfgemaakt) vlot of per railfiets. Voor dagen dat het weer iets minder is zijn er veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Deze grote villa is een voormalig schoolgebouw en bestaat uit vijf afzonderlijke appartementen, met elk een woonkamer, slaapkamer en badkamer met douche of ligbad. Bij de huur van de hele villa heeft u ook de gezamelijke woonkamer en keuken tot uw beschikking. De gezamelijke keuken is uitgerust met een groot fornuis, oven, magnetron en vaatwasser. U kunt ook in de keuken eten. In de grote woonkamer kunt u knus bij de houtkachel zitten en TV kijken (digitale TV), muziek luisteren of een spelletje spelen op de spelcomputer. In de woonkamer staat ook een grote eettafel. De gymzaal die bij de voormalige school hoort is nog volledig intact inclusief toestellen. Het is een geweldige recreatieruimte waar u kunt voetballen, volleyballen, hockeyen, basketballen of natuurlijk apekooien. Na het sporten kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of het stoombad.

De school heeft een eigen bootje "Lov", wat schoolvakantie betekent. Met deze boot is het heerlijk roeien over het meer, waarin meerdere eilanden liggen. Op een paar eilanden is ook een kampvuurplek en er kan ook met een tent worden overnacht! Bekijk de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om op uw eigen laptop, tablet of smartphone toegang te krijgen tot high-speed internet. Ideaal om activiteiten voor de volgende dagen plannen, het nieuws te volgen of toch nog een paar e-mails te beantwoorden. Informeer naar de mogelijkheden.

Bent u enthousiast geworden? Reserveer dan direct! Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nu ook internettoegang!

 
© 2005 - 2018 Zweedsvakantiehuis.nl